Podrška poslovnim procesima

Kako automatizirati pojedinačne poslovne procese

Čini li vam se da stalnim izvođenjem jednih te istih ponavljajućih zadataka s dokumentima gubite puno vremena? EffectiveOffice vam omogućuje da poslovne zadatke s dokumentima izvodite automatski, u skladu s pravima pristupa i obvezama koje proistječu iz uloga pojedinih korisnika sustava. Scenariji za pojedinačne dokumente mogu se razlikovati (fakturiranje računa, putni nalozi, servisni nalozi, priprema i autorizacija ugovora, kadrovski dokumenti, različita projektna dokumentacija…); za svaki pojedinačni dokument jasno je vidljivo do kud je izvršena određena procedura s dokumentom. To znači da je za dodijeljene uloge (tajništvo, uprava, upravitelji procesa, izvoditelji procesa, upravitelji odjela, itd.) moguće izvođenje različitih funkcija s dokumentima te pregled statusa i uskih grla procesa. Automatizirano i učinkovito.

Elektroničko upravljanje poslovanjem

Gomilaju li vam se na stolovima neriješeni dokumenti i zadaci? Uz EffectiveOffice imate pregled raspodjele dokumenta i zadataka, uvijek možete pronaći zastoj u pojedinim procesima te jednostavno dodjeljivati zadatke i pratiti njihovu provedbu. Dokumente možete pripojiti pojedinačnim slučajevima ili ih uložiti u mape. Procedure za dokumente su uniformno programirane, kako bi se izbjegla neugodna odstupanja koja mogu rezultirati poslovnim gubicima. Usklađeno i učinkovito.

Radni tijek za vrijeme nečijeg odsustva

Što ako netko želi dati svoju lozinku suradniku? EffectiveOffice omogućuje autorizaciju zaposlenika. U slučaju odsustva zaposlenika, netko drugi može preuzeti dio ili sve njihove zadatke. U ovom slučaju je u revizijskom tragu zabilježeno tko otvara i obrađuje dokumente te tko izvodi određene aktivnosti. Korisnik može mijenjati i nekoliko osoba u isto vrijeme. Uređeno i s tragom.

Kako spriječiti da nešto ne previdite

Bojite li se da ćete u novom sustavu biti bespomoćni te zaboraviti obraditi neki važan dokument? EffectiveOffice korisnike automatski obavještava o izmjenama, novim dokumentima i komunikaciji vezanoj uz dokumente. Pored toga, moguće je podesiti automatski ispis za različita događanja, prijave i komunikaciju, tako da korisnici stvarno ništa ne previde. Način obavještavanja može se podesiti za svakog korisnika pojedinačno. Dosljedno i pregledno.